Потребителски код Парола
Въведете показания код

Инструкции за активиране на онлайн профил за клиенти на Томбоу

Инструкции за активиране на онлайн профил

За да активирате своя онлайн профил трябва да имате подписан договор с Томбоу България за производство на ваучери или карти за гориво.

При активиране на профила трябва да знаете своя Потребителски код в нашата база данни, ЕИК(булстат) номерът на Вашата фирма и имейлът, който сте ни дали за връзка с Вас.


1. Кликнете на текст "Активация", който се намира под бутона за ВХОД.
активация на профил снимка 1

2. В полето за "Потребителски код" напишете Вашия Клиентски код (Клиентите с карти за гориво трябва да попитат за своя клиентски код с имейл или по телефона) , в полето "ЕИК" въведете ЕИК номера на Вашата фирма, в полето "Въведете показания код" въведете кода за сигурност от картинката над полето (всеки път е различен). Натиснете "АКТИВАЦИЯ".
активация на профил снимка 2

3. Ще видите на екрана информация за Вашата фирма и имейл адресът, на който ще получите линк за активация. Напишете два пъти парола за достъп и натиснете "Въведи".
активация на профил снимка 3

4. На Вашия имейл адрес ще получите съобщение с линк за активация. Трябва да натиснете линка за активация или да го копирате и поставите в адресната лента на браузъра, и да натиснете Enter  от клавиатурата.

С това активирането на Вашия онлайн профил е завършено и вече можете да влезете в профила си с Вашия клиентски код и паролата, която сте написали при активирането.